U bekijkt:
Klik hier als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven
header

Fietsflits zoekt redacteur

Omdat deze Fietsflits het laatste nummer is dat de huidige redacteur maakt, zijn we naarstig op zoek naar een opvolger. U misschien? De taken van de redacteur zijn de volgende:

+ het verzamelen van fietsgerelateerde berichten uit de Haagse regio: lezen van lokale/regionale (dag)bladen, volgen van de lokale/regionale omroep, zoeken van nieuws op internet/sociale media, lezen van relevante nieuwsbrieven, nieuws inzamelen bij actieve leden van de Fietsersbond
+ het nieuws verwerken tot korte, heldere teksten
+ afstemmen met de websiteredactie indien plaatsing van achtergrondinformatie op de afdelingswebsite gewenst is
+ beeldmateriaal bij de berichten zoeken, zo nodig bewerken en passend maken voor het Fietsflits-format
+ berichten opmaken binnen het Fietsflits-format
+ mailingen testen en verzenden
+ mutaties beheren
Op niet al te lange termijn moet van het huidige verzendprogramma worden overgestapt op een ander (bij voorbeeld Mailchimp)

Kandidaten kunnen zich (ook voor nadere informatie) melden bij de secretaris van onze afdeling, Willem Miedema, tel. (070) 360 9783.

 

Wijzer op Weg

De onderafdeling Rijswijk heeft op 27 mei een aantal wegwijzers aangeboden aan de gemeente. Na diverse malen tevergeefs aandacht voor het ontbreken van bordjes te hebben gevraagd, hebben de actieve Rijswijkers ze zelf maar gemaakt. In aanwezigheid van de gemeenteraadsleden Henny van der Horst, Marieke Alberts, Jos Bolte, Dick Jense en Constantijn Dolmans werd de zelfgemaakte wegwijzer op het Eisenhowerplein onthuld, waarna de wegwijzers bij de nieuwe brug De Oversteek volgden.

 
 
Fietsersbond, afd. Haagse regio - http://www.fietsersbondhaagseregio.nl - info@fietsersbondhaagseregio.nl
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit!
logo van webtechniekPowered by Webtechniek - Mailtechniek